Warmtepompen

Uw ketel is aan vervanging toe en u wilt verduurzamen, maar weet niet hoe? Wellicht behoort een warmtepomp tot de keuze, deze zijn vaak nog voorzien van hoge subsidies! Beerendonk Service & Installatiebedrijf is erkend dealer van Nefit, en plaatst enkel Nefit warmtepompen.
Er zijn diverse systemen mogelijk, zowel All-electric als hybride systemen. Voor een passend advies maken wij een afspraak op locatie en bekijken we of een warmtepomp geschikt is voor het type woning. Vervolgens zullen wij u diverse scenario’s voorleggen en op basis hiervan een passende aanbieding maken.

Voor advies op maat of een afspraak kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Kijkt u ook vrijblijvend even rond op de site van Nefit voor de verschillende warmtepompen.

Wij zijn Nefit Warmtepomp specialist!

Beerendonk Installatiebedrijf is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van Nefit warmtepompen. Bij ons kunt u terecht voor deskundig advies, professionele installatie en uitstekende service.

Onze experts volgen regelmatig alle trainingen en cursussen van Nefit om up-to-date te blijven van alle nieuwe technieken en mogelijkheden van Nefit warmtepompen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies over de juiste Nefit warmtepomp voor uw specifieke situatie.
Als u besluit om een Nefit warmtepomp te laten installeren door Beerendonk Installatietechniek, kunt u rekenen op een betrouwbare installatie en een uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat uw warmtepomp optimaal presteert en dat u er jarenlang van kunt genieten.

Of u nu een Nefit warmtepomp wilt installeren in een nieuw gebouwde woning of als vervanging van uw oude verwarmingssysteem, Beerendonk Installatietechniek staat voor u klaar. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

installatie diensten

En natuurlijk:

Daarnaast doen wij ook:

 • Elektra
 • Loodgieters werkzaamheden
  (riool, dakwerk, zinkwerk etc.)
 • Renovatie
  badkamers, sanitair enz.

Hoofdwerkzaamheden:

Beerendonk is een:

 • Loodgieter
 • Installateur
 • Elektricien
 • Dakdekker

‘Beerendonk Installatiebedrijf uit Kortenhoef installeert, onderhoudt en repareert!’

Contact

Claes Heynensoenlaan 32
1241 BM Kortenhoef

Beerendonk service & installatie is een premium NEFIT dealer en installateur